Inox Zwembad

 
Wanneer u kiest voor een inox zwembad dan kiest u voor een tijdloos design en uitzonderlijke elegantie. Inox zwembaden worden  individueel volledig op maat gebouwd. U kiest dus zelf de afmetingen, de vormgeving, de uitvoering en traptype van het inbouwzwembad.

Dit type inbouwzwembaden zijn innovatief van aard en gecertifieerd door de KU Leuven en officieel erkend door het studiebureau Clusta.

» Offerte Inox Zwembad

Voordelen Aqua Pura inox zwembad

Inox zwembaden hebben tal van voordelen. Laat ons deze voordelen eens voor u verwoorden:

  • Exclusief design met een verbluffende uitstraling.
  • Uitzonderlijk duurzaam met onvoorstelbare garanties. Inox heeft een hoge corrosiebestendigheid en aldus een veel langere levensduur andere metaalstructuren.
  • 100% recycleerbaar product door het gebruik van duurzame materialen (zeldzaamheid nikkel en chroom).
  • Milieuvriendelijk en bijzonder ecologisch zwembad door het gebruik van 80% inox schroot voor de productie van nieuw inox.
  • Inox zwembaden zijn passieve superisolerende zwembaden door de optimalisatie van warmterecuperatie en de  minimalisatie van het warmteverlies. De weerkaatsing van het zonlicht onderaan en aan de zijkant warmt het water over het hele zwembad op en niet enkel de bovenlaag.
  • UV sterilisatie en onderhoudsvriendelijk door het gladde en poriënvrije oppervlak van inox. Algen en micro-organismen krijgen zo geen schijn van kans.

Met een klik op de afbeelding surft u naar de pagina realisaties. Daar kan u de afbeelding in groter formaat bekijken.

Meer info over inox zwembad?

Neen nu contact met Aqua Pura Zwembaden op als u meer informatie wilt over een inox zwembad.