Zwembad aanleggen voor ieders prijsbudget

 
Bent u ook overtuigd dat een zwembad aanleggen niet enkel weggelegd is voor die enkelingen? Dan bent u bij Aqua Pura Zwembaden zeker niet de enige! Perfecte voorbeelden zijn de prijsvriendelijke zwembadontwerpen die Aqua Pura reeds gebouwd heeft. Gedreven passie, aandacht voor esthetiek en perfecte afwerking zijn de kenmerken van een zwembad aanleg door Aqua Pura Zwembaden.

Aqua Pura Zwembaden is niet enkel bedreven in het aanleggen van zwembaden, wij bouwen zwembaddromen van alle grotes en soorten. Met ons vakkundig advies, dienst na verkoop en uitvoering in eigen beheer zijn we de meest gekwalificeerde zwembadbouwer voor kwalitatief hoogwaardige zwembaden aan de beste prijs.
 

» Offerte Zwembad Aanleggen

 

Bouwaanvraag zwembad aanleg

Voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin heeft u  in principe een stedenbouwkundige vergunning nodig. Maar dankzij de vrijstellingsregeling van Ruimtelijk Ordening zijn er al heel wat mogelijkheden zonder vergunning. Aqua Pura Zwembaden helpt haar klanten graag vooruit met deze materie. (Meer info over vrijstellingsregeling)

Aanleggen privé-zwembad: het traject

Wanneer u het aanleggen van een privé-zwembad hebt besloten, rekent u natuurlijk op gedegen advies. Professioneel advies omtrent zwembad aanleg is immers onontbeerlijk en net daarom is zwembadbouwer Aqua Pura zo verheugd dat u onze website bezoekt. Op deze website vindt u alle info omtrent zwembad aanleg en de afwerking ervan.

Een zwembad aanleggen door Aqua Pura vindt geheel volgens uw wensen plaats. Vragen omtrent vergunningen worden snel opgehelderd. Ook verzorgen wij de zwembadverwarming en de zuiveringstechniek. Daarbuiten garandeert AquaPura een onberispelijke afwerking van deze techniek.

Het is ook gangbaar dat meerdere partijen samenwerken bij zwembad aanleg. Voor de volledige integratie van uw zwembad in de tuin en afwerking werkt Aqua Pura Zwembaden bij voorkeur samen met gelauwerde tuinondernemingen als Tuinen Hendrix en Gert Kwanten. Deze ondernemingen zorgen ervoor dat het aanleggen van uw tuin aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoet als het aanleggen van uw zwembad.

Assortiment binnen- buitenzwembaden

Het assortiment binnen en buitenzwembaden  van Aqua Pura bestaat uit verschillende soorten  polyester zwembaden van gelouwerde Europese fabrikanten. De monoblok zwembaden en de keramische zwembaden komen van LPW, de inox zwembaden van design pools en de monoblok polypropyleen zwembaden komen van Le Bain D’or.

Polyester Zwembaden

Ontdek het asortiment polyester zwembaden.
Meer over polyester zwembaden →

Inox Zwembaden

Ontdek het exclusieve design van een inox zwembad.
Meer over inox zwembaden →

Monoblok Zwembaden

Ontdek de monoblok & monoblok polypropyleen zwembaden.
Meer over monoblok zwembad →

Keramische Zwembaden

Ontdek de superieuriteit van keramisch composiet zwembaden.
Meer over keramisch zwembad →