OFFERTE AANVRAAG

Vinylester zwembad

Vinylester Zwembad

Waarom een vinylester zwembad? Aqua Pura trekt resoluut de kaart van vinylester zwembaden omdat deze zwembaden een minimum aan onderhoud vragen. Vinylester zwembaden hebben van nature een hoge thermische barrière en een specifiek aanvulmateriaal die zorgen voor een hoge isolatiewaarde. Neem daar nog aangepaste installaties bij voor de verwarming van uw zwembad en u kunt uw zwembad ecologisch en energiezuinig verwarmen.

Vinylester zwembaden zijn van nature uit één stuk gefabriceerd. Dit type zwembaden leent zich perfect als binnenzwembad om dagelijks te kunnen zwemmen en ontspannen.

Voordelen Aqua Pura vinylester zwembaden

Een zwembad gemaakt van vinylester heeft een aantal voordelen ten opzichte van de goedkopere zwembaden gemaakt met liner. Een liner is een soort zeil dat de bodem en wanden van je zwembad waterdicht maakt. Een monoblok vinylester zwembad wordt gevormd uit één stuk. Het kan tegen een stootje, de wanden zijn erg sterk maar toch voelt alles zacht aan. Een perfecte combinatie dus.  Omdat het is gegoten in één stuk is de kans op lekkages erg klein. Een vinylester zwembad is relatief gemakkelijk te onderhouden. Je kunt namelijk de algen veel makkelijker verwijderen van de kanten en bodem van het zwembad. Bij een zwembad met liner is dat na verloop van tijd stukken lastiger.

Nadat de voorbereidingen voor de plaatsing getroffen zijn, en de betonnen fundering uitgehard is, gaat het snel. Het echte plaatsen van een vinylester monoblok zwembad kan, afhankelijk van de uitvoering en de grootte, in twee tot drie dagen uitgevoerd worden. Veel mensen regelen het uitgraven en het storten van de fundering zelf, maar ook dit kan uitbesteed worden.

Omdat we spreken over zeer degelijk materiaal is de garantietermijn zonder meer lang te noemen: vaak 10 tot zelfs 30 jaar ! Bij een liner zwembad uitvoering is dat niet het geval. De liner is minder duurzaam en na 20 jaar vaak aan vervanging toe.

Een vinylester zwembad zal ook minder warmte verliezen via de wanden. Dit komt door de warmte isolerende eigenschappen van vinylester. De meeste warmte gaat verloren aan de bovenkant dus een goed afdekzeil blijft nodig.

Met een klik op de afbeelding surft u naar de pagina realisaties. Daar kan u de afbeelding in groter formaat bekijken.

Vinylester zwembaden Aquapura

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

18 Jaar

EXPERTISE

En praktijkervaring met zwembad aanleg
1076

REALISATIES

Gerealiseerde zwembadprojecten sinds 2004
286

PROJECTEN

286 Nieuwe tevreden klanten zwembad aanleg in 2021
Stap 1
Kies uw zwembadmodel
Stap 2
Aquapura realiseert uw zwembadontwerp
Stap 3
Uw zwembadontwerp wordt uitgevoerd
Stap 4
De afwerking van uw zwembad verloopt volledig naar wens
Vinylester zwembad

VINYLESTER ZWEMBAD

Vinylester zwembad

VINYLESTER ZWEMBAD

Vinylester zwembad

VINYLESTER ZWEMBAD

Vinylester zwembaden

VINYLESTER ZWEMBAD

Vinylester zwembaden

VINYLESTER ZWEMBAD

Vinylester zwembaden

VINYLESTER ZWEMBAD

Onze Tevreden KlantenREALISATIES

In dit gedeelte kunt u een aantal realisaties van zwembad aanleg meer in detail bewonderen.
Zwembaden Aqua Pura