Monoblok Zwembad

 
Wat is een monoblok zwembad? Monoblok of monoblock zwembaden zijn zwembaden uit één stuk. Het zijn in feite grote zwembadkuipen die in één geheel worden geproduceerd en geplaatst. Er zijn verschillende vormen monobloks beschikbaar. Het aanbod van Aqua Pura Zwembaden bestaat uit kwaliteitszwembaden van de bovenste plank. We kiezen resoluut voor duurzame en degelijke materialen die u jarenlang zwembadpret garanderen.

» Offerte Monoblok Zwembad

Composiet Zwembaden

Aqua Pura Zwembaden laat u iedere dag optimaal genieten. Ons ruim assortiment bestaat uit polyester, inox, en keramisch composiet monoblok zwembaden. Wij verzekeren een zwembad naar ieders wens, zowel naar afmeting als uitvoering toe.

Een polyester zwembad is op zich een goede keuze. Al kan de kleurcoating na verloop van tijd wel worden aangetast door zonlicht en chloor. U mag ook verkleuring verwachten wanneer u kiest om het zwembad te verwarmen. Dit sluit u uit door te kiezen voor een keramisch composiet of inox zwembad.

Overweegt u zwembad verwarming? Dan kiest u best voor een inox zwembad of keramisch composiet zwembad. Deze zwembadkuipen beschikken namelijk ook over uitstekende isolerende & ecologische eigenschappen. Alle Aqua Pura  polyester monoblok zwembaden zijn dan ook keramische zwembaden.

Installatie – plaatsen monoblok zwembad

De levering en het plaatsen van een monoblok zwembad gebeurt steeds binnen twee weken zodat u snel van uren zwembadplezier kan genieten. Onze monoblok zwembaden van LPW en Vitapools zijn dan ook kwaliteitsproducten van de bovenste plank.

Met een klik op de afbeelding surft u naar de pagina realisaties. Daar kan u de afbeelding in groter formaat bekijken.