Polyester Zwembad

 
Waarom een polyester zwembad? Aqua Pura kiest resoluut voor polyester zwembaden omdat deze zwembaden een minimum aan onderhoud vragen. Polyester zwembaden hebben van nature een hoge thermische barrière en een specifiek aanvulmateriaal die zorgen voor een hoge isolatiewaarde. Neem daar nog aangepaste installaties bij voor de verwarming van uw zwembad en u kunt uw zwembad ecologisch en energiezuinig verwarmen.

Polyester zwembaden zijn van nature uit één stuk gefabriceerd. Dit type zwembaden leent zich perfect als binnenzwembad om dagelijks te kunnen zwemmen en ontspannen.

» Offerte Polyester Zwembad

Voordelen Aqua Pura polyester zwembaden

  • De Vita Pools & LPW polyester monoblok zwembaden worden op maat gemaakt.
  • Elk polyester monoblok zwembad wordt in één stuk gegoten in één van de fabrieken in Belgie. De wand is samengesteld uit opéénvolgende lagen keramisch composietmateriaal dat met glasvezel versterkt is, nanoparels waarvan het centrum bestaat uit een isolerende honingraatstructuur. Die gewapende structuur geeft het zelfdragende systeem de nodige weerstand.
  • Polyester zwembaden vereisen een minimum aan onderhoud omwille van hun glad afgewerkt oppervlak en de afrondingen die hiervoor speciaal voorzien zijn. De binnenzijde van de kuip is voorzien van een gelcoat die vuil en algen afstoot.
  • Zeer robuuste en duurzame zwembaden. Afhankelijk van het type polyester zwembad zijn garanties tot 30 jaar mogelijk op de waterdichtheid. Loopt u zwembad door de jaren heen toch een beschadiging op…wees dan gerust, polyester is éénvoudig te herstellen.
  • Ecologisch en budgetvriendelijk zwembad. Polyester heeft van nature een hoge isolatiewaarde. De afkoeling van het zwembad verloopt zo langzaam waardoor u minder energie verbruikt bij het opwarmen.
  • Het grote voordeel van dit type baden is de éénvoudige en snelle plaatsing waardoor het bad op een week zwemklaar is.

Met een klik op de afbeelding surft u naar de pagina realisaties. Daar kan u de afbeelding in groter formaat bekijken.

Meer info over een polyester zwembad

Neem nu contact met Aqua Pura Zwembaden op als u meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden van een polyester zwembad.