Zwembad onderhoud: tips

 
En mooi onderhouden zwembad met kristalhelder water is de verwachting van iedere zwembadeigenaar. Voluit kunnen genieten van een zwembad start met water dat met regelmaat onderhouden wordt.

De inox zwembaden en keramisch composiet zwembaden van Aqua Pura Zwembaden bestaan uit hoogwaardige materialen die weinig onderhoud vragen. Onze zwembadkuipen weerstaan hoge temperatuursschommelingen en zijn bestand tegen agressie van chemicaliën.

Om uw zwembad in goede conditie te houden, raden we u toch aan om éénaal per jaar een groot zwembad onderhoud te laten uitvoeren. Dit vooral voor de kwaliteit van het zwemwater en ter controle van de technische installatie. Voor dit ‘groot zwembad onderhoud’ en eventuele herstellingen kunt u natuurlijk bij Aqua Pura Zwembaden terecht.

» Contact Aqua Pura Zwembaden

Eénvoudig zwembad onderhoud

Nog niet zo lang geleden vroeg een zwembad onderhoud veel tijd om uit te voeren. Vandaag is dat anders, door modernere technieken in zwembad aanleg en het gebruik van geavanceerde onderhoudsprodukten is dit tot een absoluut minimum hereleidt. Een goed functionerende filterinstallatie, een isolerende zwembadafdekking, een automatische bodemzuiger e.a zijn allemaal instrumenten die het onderhoud van uw zwembad minimaliseren.

Periodiek zwembad onderhoud

Het onderhoud van uw zwembad tijdens het zwemseizoen kunt u gerust zelf uitvoeren. Maar de minder frequente onderhoudsbeurten zoals het zomer- en winterklaar zetten van het zwembad, alsook het nazicht van de technische installatie en winterziel laat u best over aan ervaren professionals. Desgewenst neemt Aqua Pura Zwembaden deze opdracht van u over.

Meer info over zwembad onderhoud

Neem contact met Aqua Pura Zwembaden op voor meer info over zwembad onderhoud.