Zwembad Aanleggen Zwembad Aanleg | Aqua Pura
 

HomeZwembad aanleg

Tover uw tuin om in een oase van plezierZwembad aanleggen voor ieders prijsbudget

Bent u ook overtuigd dat een zwembad aanleggen niet enkel weggelegd is voor die enkelingen? Dan bent u bij Aqua Pura Zwembaden zeker niet de enige! Perfecte voorbeelden zijn de prijsvriendelijke zwembadontwerpen die Aqua Pura reeds gebouwd heeft. Gedreven passie, aandacht voor esthetiek en perfecte afwerking zijn de kenmerken van een zwembad aanleg door Aqua Pura Zwembaden.

Aqua Pura Zwembaden is niet enkel bedreven in het aanleggen van zwembaden, wij bouwen zwembaddromen van alle grotes en soorten. Met ons vakkundig advies, dienst na verkoop en uitvoering in eigen beheer zijn we de meest gekwalificeerde zwembadbouwer voor kwalitatief hoogwaardige zwembaden laten aanleggen tegen de beste prijs.

Zwembaden van de toekomst?

Polypropyleen bouwkundige monoblok zwembaden

Aqua Pura Zwembaden kiest met polypropyleen voor de zwembadaanleg van de toekomst. Een polypropyleen zwembad is een bouwkundig monoblok zwembad laten aanleggen dat volledig op maat kan worden gefabriceerd.!
Ontdek hier meer: → monoblok polypropyleen zwembad

Zwembad aanleggen

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

18 Jaar

EXPERTISE

En praktijkervaring met zwembad aanleg
1076

REALISATIES

Gerealiseerde zwembadprojecten sinds 2004
286

PROJECTEN

286 Nieuwe tevreden klanten zwembad aanleg in 2021
Stap 1
Kies uw zwembadmodel
Stap 2
Aquapura realiseert uw zwembadontwerp
Stap 3
Uw zwembadontwerp wordt uitgevoerd
Stap 4
De afwerking van uw zwembad verloopt volledig naar wens

Bouwaanvraag zwembad aanleg

Voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin heeft u  in principe een stedenbouwkundige vergunning nodig. Maar dankzij de vrijstellingsregeling van Ruimtelijk Ordening zijn er al heel wat mogelijkheden zonder vergunning. Aqua Pura Zwembaden helpt haar klanten graag vooruit met deze materie. (Meer info over vrijstellingsregeling)

Aanleggen privé-zwembad: het traject

Wanneer u het aanleggen van een privé-zwembad hebt besloten, rekent u natuurlijk op gedegen advies. Professioneel advies omtrent zwembad aanleg is immers onontbeerlijk en net daarom is zwembadbouwer Aqua Pura zo verheugd dat u onze website bezoekt. Op deze website vindt u alle info omtrent zwembad aanleg en de afwerking ervan.

Een zwembad laten aanleggen door Aqua Pura vindt geheel volgens uw wensen plaats. Vragen omtrent vergunningen worden snel opgehelderd. Ook verzorgen wij de zwembadverwarming en de zuiveringstechniek. Daarbuiten garandeert AquaPura een onberispelijke afwerking van deze techniek.

Het is ook gangbaar dat meerdere partijen samenwerken bij zwembad aanleg. Voor de volledige integratie van uw zwembad in de tuin en afwerking werkt Aqua Pura Zwembaden bij voorkeur samen met gelauwerde tuinondernemingen. Deze ondernemingen zorgen ervoor dat het aanleggen van uw tuin aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoet als het aanleggen van uw zwembad.

Assortiment binnen- buitenzwembaden

Het assortiment binnen en buitenzwembaden  van Aqua Pura bestaat uit verschillende soorten  polyester zwembaden van gelouwerde Europese fabrikanten. De monoblok zwembaden en de keramische zwembaden komen van LPW, de inox zwembaden van design pools en de monoblok polypropyleen zwembaden komen van Le Bain D’or.

Polyester zwembad

POLYESTER ZWEMBAD

Inox zwembaden

INOX ZWEMBAD

Monoblok zwembad

MONOBLOK ZWEMBAD

Keramisch zwembad

KERAMISCH ZWEMBAD

Polypropyleen zwembad

POLYPROPYLEEN ZWEMBAD

Zwembaden Aquapura

VINYLESTER ZWEMBAD

Onze Tevreden KlantenREALISATIES

In dit gedeelte kunt u een aantal realisaties van zwembad aanleg meer in detail bewonderen.
Zwembaden Aqua Pura