OFFERTE AANVRAAG

Aanleg Buitenzwembad

Aanleg buitenzwembad tuin

Overweegt u de aanleg van een buitenzwembad in de tuin? Neem dan het zekere voor het onzekere en reken op Aqua Pura Zwembaden voor een feilloze plaatsing en onberispelijke afwerking van uw zwembad.

Aqua Pura Zwembaden legt reeds 18 jaar zwembaden aan en heeft ruim 1076 tevreden klanten zwembadaanleg. Als dynamische en progressieve onderneming laten wij niets aan het toeval over om u ten alle tijden topkwaliteit te leveren en klantgericht te werk te gaan. U kan dan ook kiezen uit een ruim assortiment buitenzwembaden.

Soorten buitenzwembaden

Bij Aqua Pura zwembaden kunt u terecht voor de aanleg van verschillende uitvoeringen van buitenzwembaden. We zetten deze buitenzwembaden even voor u op een rijtje:

Aanleg polyester buitenzwembad

De polyester buitenzwembaden zijn van Europese makelij van fabrikanten Vita Pools & LPW. Deze buitenzwembaden zijn samengesteld uit keramisch composietmateriaal versterkt met glasvezel. Dit zijn nanaoparels waarvan de kern uit een isolerende honinggraadstructuur bestaat. Deze gewapende structuur zorgt ervoor dat het zelfdragende syteem voorzien wordt van de nodige weerstand.

Polyester buitenzwembaden zijn overigens ook zeer onderhoudsvriendelijk door de aanwezigehid van een afstotende gelcoat op de binnenzijde van de zwembadkuip tegen algen en vuil. Verder zijn dit type buitenzwembaden ecologisch en budgetvriendelijk, zeer robuust en verloopt de aanleg ervan doorgaans op een tijdsspanne van een week.

Aanleg inox buitenzwembad

De inox buitenzwembaden zijn innovatieve inbouwzwembaden voorzien van certifiëring door de KU Leuven en officieel erkenning door het studiebureau Clusta. De aanleg van een inox buitenzwembad in de tuin is kiezen voor uitzonderlijke elegantie en genieten van een tijdloos deisgn. Deze soort buitenzwembaden worden naar persoonlijke keuze geheel op maat gebouwd.

Aanleg keramisch buitenzwembad

De keramische composiet buitenzwembaden in het assortiment van Aqua Pura zijn de LPW Ceramic Pools & Vita Pools. Met de aanleg van een keramisch buitenzwembad in de tuin kiest u voor superieur zwembad standaard voorzien van Covrex Pool Protection rolluik.

Meer info over aanleg buitenzwembad in tuin?

Neem contact met Aqua Pura Zwembaden of vraag een offerte aan voor de aanleg van een buitenzwembad in tuin.

Buitenzwembad

BEKIJK MEER VAN ONZEProjecten

18 Jaar

EXPERTISE

En praktijkervaring met zwembad aanleg
1076

REALISATIES

Gerealiseerde zwembadprojecten sinds 2004
286

PROJECTEN

286 Nieuwe tevreden klanten zwembad aanleg in 2021
Stap 1
Kies uw zwembadmodel
Stap 2
Aquapura realiseert uw zwembadontwerp
Stap 3
Uw zwembadontwerp wordt uitgevoerd
Stap 4
De afwerking van uw zwembad verloopt volledig naar wens
Polyester zwembad

POLYESTER ZWEMBAD

Inox zwembaden

INOX ZWEMBAD

Monoblok zwembad

MONOBLOK ZWEMBAD

Keramisch zwembad

KERAMISCH ZWEMBAD

Polypropyleen zwembad

POLYPROPYLEEN ZWEMBAD

Zwembaden Aquapura

VINYLESTER ZWEMBAD

Onze Tevreden KlantenREALISATIES

In dit gedeelte kunt u een aantal realisaties van zwembad aanleg meer in detail bewonderen.
Aanleg buitenzwembad